کمربند بدنسازی فوم چسبی KMB-01

100,000 تومان قیمت تقریبی این محصول است. لطفا تماس بگیرید

زمان موجودی را در اینستاگرام پیگیری کنید!

در انبار موجود نمی باشد

توضیحات

به طور کلی استفاده از لوازم و تجهیزات ورزشی استاندارد مانند دستکش بدنسازی و کمربندهای بدنسازی متناسب با حرکات ورزشی در بهبود عملکرد ورزشکاران تأثیر بسزایی داردوزنه ‌برداری قدرتی (پاورلیفتینگ) یکی از ورزش های قدرتی است که تقریبا شبیه ورزش وزنه ‌برداری است. پاورلیفتینگ شامل بلند کردن وزنه در سه مرحله است که به ترتیب شامل سه حرکت اسکوات، ددلیفت و پرس سینه است. پاورلیفتینگ می‌تواند هم با تجهیزات لازم و یا بدون تجهیزات اجرا شود. وزنه ‌برداری قدرتی سبک بدون تجهیزات با نام پاورلیفتینگ RAW مشهور شده است. وزنه برداری قدرتی با تجهیزات نیز که به پاورلیفتینگ سنگین (IPF) مشهور است شامل استفاده از سه نوع تجهیزات است: سوت اسکوات، سوت سینه و زانوبند است.

کمربند بدنسازی چگونه به انجام حرکات لیفتینگ کمک می کند؟

کمربند بدنسازی مانند یک دیواره ای است که عضلات شکم می‌توانند به آن تکیه کنند. افزایش فشار که در پی کاهش فضا در ناحیه شکم و کمر اتفاق میفتد باعث افزایش فشار از جلو بر روی ستون فقرات می شود که این عمل باعث ایجاد تعادل و ثبات ستون فقرات می‌شود. در این هنگاه کارایی ستون فقرات بیشتر شده و تنه شما محکم تر می شود و انتقال نیرو از لگن شما به هالتر موثرتر و بهتر صورت می‌‌پذیرد، همچنین تعادل و جایگیری بدن شما در حرکات لیفت وزنه به بالای سر نیز وضعیت بهتری پیدا خواهد کرد. بر خلاف تصور بسیاری از ورزشکاران عرض پشت کمربند‌های بدنسازی ارتباطی‌ با کارایی آن ندارد.

آیا استفاده از کمربند بدنسازی لازم است؟

بعضی از ورزشکاران تصور می‏کنند بستن کمربند برای بدنسازان و وزنه برداران سالم غیر ضروری می باشد؛ اما این باور اشتباهی است و اکثر ورزشکاران برای بهبود عملکرد و حفاظت از ستون فقراتشان لازم است که از کمربندهای ورزشی و بدنسازی استفاده کنند. استفاده از کمربند بدنسازی در انجام برخی حرکات لازم است اما همیشه لازم نیست که از کمربند استفاده کنید. در دنیای بدنسازی همواره جدال ‌های بسیاری‌ مبنی بر استفاده یا عدم استفاده از کمربند بدنسازی وجود داشته است. برخی‌ از افراد ورزشکار به خصوص سنتی اعتقاد دارند که یک ورزشکار در زیر وزنه‌های سنگین برای ثبات بدن خود باید به توانایی‌های خود تکیه کند! اما این افراد توجه نمی‌کنند که کمربند بدنسازی، زیر وزنه‌های سنگین ، علاوه بر اینکه احتمال آسیب دیدگی‌های ستون فقرات را بسیار کاهش می‌دهد، می‌تواند عملکرد ورزشکاران را بهبود می‌بخشد.
در انجام تمرینات پاور لیفتینگ یا ددلیفت استفاده از کمربند ورزشی حیاتی است. کمربند وزنه برداری هنگام بلند کردن وزنه های سنگین، ستون فقرات را در وضعیت صحیحی نگه می دارد.

در چه حرکاتی از کمربند بدنسازی استفاده کنیم ؟

در استفاده از کمربند بدنسازی افراط نکنید مثلا هنگام استفاده از دوچرخه ثابت نیازی به کمربند نیست. یا حتی وقتی که می‌توانید وزنه‌های تمرینی تان را به راحتی‌ جابجا کنید احتیاجی به استفاده از کمربند ندارید. به دلیل خصوصیات خاص سیستم گردش خون در نواحی کمر و شکم تنها در برخی تمرینات خاص لازم است از کمربندها استفاده کرد مانند حرکات اسکات، ددلیفت، لیفت و تمامی تمریناتی که در حالت ایستاده انجام می شوند. استفاده از کمربند ورزشی تنها زمانی‌ واقعا لازم است که بخواهید نزدیک به رکورد خود تمرین وزنه زدن کنید.

ویژگی های کمربند بدنسازی با کیفیت چیست ؟

برخلاف آنچه که در میان ورزشکاران رایج است عرض پشت کمربندهای بدنسازی با کارایی آن رابطه خاصی ندارند. یک کمربند بدنسازی استاندارد به گونه ای طراحی شده است که دارای شکلی منحنی بوده و منطبق بر آناتومی کمر باشد. جنس کمربند میزان انعطاف پذیری آن را مشخص می کند بهترین نوع آن، کمربندی است که چند لایه باشد و یا از چرم مرغوب ساخته شده باشد. جنس کمربند بدنسازی باید طوری باشد باز نشوند ، کش نیاید و به مرور فرم خود را از دست ندهد. بهترین جنس کمربند، چرم یا جیر می‌باشد و بهترین عرض در قسمت پشت کمربند بین ۷ تا ۱۰ سانت است. اگر کمربند باریک تر باشد حمایت کمتری را از ستون فقرات انجام خواهد داد. کمربند بدنسازی چرمی هم از لحاظ ماندگاری و هم از لحاظ محکم بودن در مقایسه با مدلهای فومی شرایط نسبتا بهتری دارد.

نحوه استفاده از کمربند بدنسازی

هنگام بستن کمربند بدنسازی، محل قرارگیری و میزان طول آن باید کاملا تنظیم شود. بعضی افراد کمربند را در زیر شکم می‌بندند که کاملا اشتباه است. کمربند اگر شل بسته شود هیچ کارایی خاصی نخواهد داشت و اگر بیش از حد سفت بسته شود عضلات شکم نمی‌توانند به خوبی‌ منقبض شوند و باعث کاهش عملکرد نیز خواهد شد.
1- یک نفس عمیق کشیده، نفس خود را حبس کنید
2- کمربند را در محل مناسب روی شکم و کمر قرار دهید به طوری که لبه پایینی کمربند در طرفین بدن روی دو برجستگی باسن، قسمت پشتی کاملا گودی کمر را پر کرده و با باسن تماسی نداشته باشد
3- در برابر فشار عضلات شکم مقاومت کنید.
4- طول کمربند را تا حدی کم کنید که تا حدی‌ محدودیت در انقباض عضلات شکم ایجاد شود.

نظرات کاربران

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

شناسه محصول: KMB-01 دسته: ,